Tréninkové psychotesty k Policii ČR a dalším bezpečnostním sborům
kPolicii.ePsychotesty.cz


Verbální paměť (varianta A)

Tento tréninkový test je rozdělen do dvou časově omezených samostatných částí. Nejprve se vám na stránce zobrazí 20 slov, která jsou rozdělena do různých kategorií. Vaším úkolem je během krátkého časového limitu si co nejvíce z těchto slov zapamatovat. Po uplynutí prvního časového limitu vám systém automaticky předloží 20 testových otázek, na které bude během následujícího časového limitu vaším úkolem co nejlépe odpovědět. Všechny otázky jsou sestaveny tak, aby bylo možné zjistit skutečnou kapacitu vaší krátkodobé verbální paměti.

Kliknutím ZDE si můžete vyzkoušet, jakým způsobem bude tento test po spuštění probíhat a jakým způsobem budete na jedntlivé otázky odpovídat v jeho druhé části.

1. Slovo začínající na "V" bylo v kategorii ...
Pokud si v průběhu testování nebudete jisti správností některých již zvolených odpovědí, do ukončení časového limitu se můžete ke kterékoliv otázce vrátit a svou původní volbu změnit.
Začít test Zpět Koupit platné ID

Můžete být úspěšní

Získejte dostatečnou zkušenost a jistotu procvičováním policejních psychotestů, které jsme pro vás připravili. Tréninkem a jejich soustavným opakováním můžete své šance na úspěch u skutečných psychotestů zvýšit i mnohonásobně!