Tréninkové psychotesty k Policii ČR a dalším bezpečnostním sborům
kPolicii.ePsychotesty.cz


Figurální paměť (varianta A)

Tento tréninkový test je rozdělen do dvou časově omezených samostatných částí. Nejprve se vám na stránce zobrazí 10 dvojic navzájem od sebe různých znaků. Vaším úkolem je během krátkého časového limitu si co nejvíce z těchto znaků zapamatovat. Po uplynutí tohoto časového limitu vám systém automaticky předloží 10 testových otázek, z nichž každá je tvořena dvojicemi znaků z předchozí části testu, přičemž druhý znak v této dvojici je vždy nahrazen otazníkem. Během dalšího časového limitu bude vaším úkolem v každé otázce kliknutím na jednu z pěti možných variant označit právě ten znak, o kterém si myslíte, že v dané dvojici patří na místo označené otazníkem.

Kliknutím ZDE si můžete vyzkoušet, jakým způsobem bude tento test po spuštění probíhat a jakým způsobem budete na jedntlivé otázky odpovídat v jeho druhé části.

Pokud si v průběhu testování nebudete jisti správností některých již zvolených odpovědí, do ukončení časového limitu se můžete ke kterékoliv otázce vrátit a svou původní volbu změnit.
Začít test Zpět Koupit platné ID

Můžete být úspěšní

Získejte dostatečnou zkušenost a jistotu procvičováním policejních psychotestů, které jsme pro vás připravili. Tréninkem a jejich soustavným opakováním můžete své šance na úspěch u skutečných psychotestů zvýšit i mnohonásobně!